GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Afval. We hebben er steeds meer van. Gelukkig verdwijnt allang niet meer al het afval in de verbrandingsoven. We worden in Nederland steeds beter in het recyclen van bruikbare materialen in ons afval, aldus Milieu Centraal.

Maar dat recyclen vraagt wel iets van ons. Namelijk het secuur scheiden van afval. En dat brengt steeds meer afvalcontainers met zich mee, voor elke afvalsoort een andere bak. Het einde van de kliko is zodoende nog lang niet in zicht, concludeerde NRC Handelsblad. NRC voorspelt dat we nog zeker tot 2050 volop kliko’s nodig hebben. Waarschijnlijk zijn pas daarna verpakkingstechnieken zover ontwikkeld dat we nauwelijks nog afval produceren.

Tot pakweg 2050 zijn we nog niet verlost van plastic afvalcontainers in onze tuin

Maar goed, voorlopig is dat dus toekomstmuziek. Tot die tijd zijn we nog niet verlost van plastic afvalcontainers in onze tuin. Dat betekent dat we er maar mee moeten leven, ook al kijk je liever niet tegen zo’n rijtje afvalbakken aan in je tuin. Om nog maar te zwijgen over de stank die afvalcontainers verspreiden in de zomer bij warm weer. En dat afvalbakken ongedierte aantrekken of vaak door inbrekers gebruikt worden als opstapje om jouw huis binnen te komen, daar gaan we ook maar even niet verder op in.

Tuinplezier betekent voor de meeste Nederlanders toch echt iets anders. In je tuin wil je genieten van het mooie weer, lekker barbecueën, een boek lezen of juist de handen uit de mouwen steken. Daarbij wil je niet worden gehinderd door een rij kliko’s die in de weg staat.

Een houten of plastic kliko-ombouw is niet altijd de beste oplossing voor het containerprobleem

Een houten of plastic kliko-ombouw is niet altijd de beste oplossing voor dit probleem. Natuurlijk, je haalt daarmee de afvalcontainers uit het zicht, maar je bespaart er geen ruimte mee. Ook doe je niets tegen zomerse stankoverlast door de afvalbakken.

Slimst blijft toch om de kliko’s ondergronds te verbergen. Gelukkig is de techniek zover dat daarvoor een betaalbare oplossing bestaat. Met Subyard verberg je jouw afvalcontainers ondergronds. Zodat ze uit het zicht staan, koel bewaard blijven in de zomer (dus geen stankoverlast meer), vorstvrij in de winter en niet omwaaien tijdens een storm. In de Subyard Duo kun je 2 grote kliko’s makkelijk kwijt. Of andere zaken waarvoor je geen ruimte genoeg hebt, bijvoorbeeld je barbecue of tuinkeuken.

Heb je meer dan 2 kliko’s? Overweeg dan om 2 Subyard Duo’s aan te schaffen. Informeer via info@subyard.com naar de speciale korting. Heb je nog even geduld, dan kun je ook wachten tot na de zomer van 2018, dan wordt de Subyard Triple verwacht, voor 3 grote kliko’s. In deze Subyard kun je ook bijvoorbeeld een scooter kwijt. Handig!

Heb je 4 kliko’s? Kies voor 2 keer een Subyard Duo!

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie