GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Op zoek naar een kliko-ombouw? Zelf maken of kant-en-klaar kopen? Welke andere oplossingen zijn er nog? Lees de tips.

Kliko’s in je tuin. Je kent de ergernis. Ze staan in de weg, ze zien er lelijk uit en in de zomer stinken ze ook nog eens. Daar wil je graag een oplossing voor. Een kliko-ombouw is een veel gezochte oplossing. Wat is er nog meer mogelijk?

Met een houten of kunststof kliko-ombouw kun je jouw afvalbakken verstoppen. Wat is er nog meer mogelijk?

Met een houten of kunststof kliko-ombouw kun je jouw afvalbakken verstoppen. Wat is handig? Zelf een houten kliko-ombouw maken? Of een kunststof of houten containerombouw kopen bij een bouwmarkt, zoals Praxis, Hornbach, Karwei of Hubo?

Zelf een kliko-ombouw maken

Zelf een kliko-ombouw maken lijkt niet zo ingewikkeld. Bouwtekeningen vind je volop op internet. Het materiaal koop je bij de bouwmarkt. En het in elkaar zetten volgens de tekening kan een goede doe-het-zelver wel. Ook zijn er kant-en-klare pakketten voor een kliko-ombouw te koop. Even zoeken op internet en je vindt er tientallen. Tip: maak een goede vergelijking tussen het grote aanbod. Het loont de moeite om prijzen en kwaliteit te vergelijken.

Een kant-en-klare containerombouw kopen

Een kant-en-klare kliko-ombouw kopen kan ook. Deze moet je meestal nog wel in elkaar zetten, maar een beetje handige klusjesman/ -vrouw draait daar de hand niet voor om. Tip: zoek ook eens op tweedehand websites, zoals Marktplaats.nl. Daar vind je soms gebruikte exemplaren voor een prikkie. En in elkaar zetten hoeft dan ook niet meer. Je spaart geld en moeite.

Hoe kun je verder je kliko verbergen?

Wat dacht je ervan om je kliko ondergronds te verbergen? Dan is je afvalbak niet alleen uit het zicht, je hebt ook nog eens meer ruimte in je tuin. Bovendien kunnen inbrekers jouw container niet meer gebruiken als opstapje om in te breken. En vandalen kunnen jouw kliko niet meer in de brand steken (wist je dat klikobranden een van de snelst groeiende vormen van kleine criminaliteit is?).

 

Kliko ondergronds: hoe doe je dat?

Kies je ervoor om je kliko ondergronds te verbergen, dan is Subyard daarvoor een aantrekkelijke keuze. Met Subyard kies je voor een bewezen systeem van Nederlands fabricaat. Bovendien is Subyard de goedkoopste aanbieder van oplossingen voor ondergrondse containeropslag. Kies je voor Subyard, dan kun je zelf het systeem ingraven. Nog makkelijker is het om Subyard het ingraven te laten doen. In minder dan een dag is jouw Subyard dan geïnstalleerd. Je hebt er geen omkijken naar. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een offerte aan.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie