Kliko’s ondergronds uit het zicht plaatsen, waarom zou je dat doen? Ervaringen met Subyard

Iedereen wil graag de kliko’s uit het zicht hebben. Niemand houdt ervan om afvalcontainers te zien én te ruiken. Daarom is een houten of kunststof kliko-ombouw al jarenlang een veel verkocht item bij bouwmarkten als Praxis, Gamma en Hornbach. De ervaringen met een houten of kunststof kliko-ombouw lopen uiteen. Vaak wordt er (online) geklaagd over onderdelen als defecte gasveren, schroeven en scharnieren die te snel slijten en kapot gaan. Ook delen veel gebruikers ontevredenheid over en slechte ervaringen met een houten, roestvrij stalen of kunststof kliko-ombouw, omdat deze toch niet het gewenste resultaat oplevert.

Negatieve ervaringen met een houten, metalen of kunststof kliko-ombouw gaan vooral over tuinbeleving.

Negatieve ervaringen en teleurstelling met een houten, metalen of kunststof kliko-ombouw gaan vooral over tuinbeleving:
– De kliko’s nemen nog steeds veel ruimte in, ook met een containerombouw.
– Ook met een kliko-ombouw wordt het uitzicht belemmerd. Oftewel: je kijkt óf tegen de afvalbakken zelf aan of tegen de houten of kunststof ombouw.
– Een containerombouw neemt de stank niet weg. Dus op warme dagen stinkt een afvalbak ook als hij in een ombouw staat.

Na negatieve ervaringen met een klikokast zijn gebruikers van een ondergrondse kliko-ombouw van Subyard extra tevreden over hun keuze voor het ondergronds plaatsen van de afvalcontainers.

Door negatieve ervaringen met een ouderwetse klikokast, overwegen steeds meer gebruikers van een kliko-ombouw een permanente, duurzame en kwalitatieve oplossing, namelijk het ondergronds plaatsen van de kliko’s. Gebruikers van de ondergrondse kliko-ombouw van Subyard zijn tevreden over hun keuze. Hun ervaringen met Subyard zijn positief, vooral dankzij deze voordelen:
– Stankoverlast is definitief voorbij als de afvalbakken ondergronds staan. De ondergrond is altijd ongeveer 12 graden, koel dus in de zomer, zeker tijdens hittegolven.
– De afvalcontainers staan écht uit het zicht als ze ondergronds staan in de Subyard.
– De kliko’s staan met Subyard veilig in een afgesloten ondergrondse ruimte. Vandalen kunnen ze niet meer vernielen of in brand steken en inbrekers kunnen ze niet meer gebruiken als opstapje om binnen te komen. In de praktijk blijkt het steeds vaker voor te komen dat inbrekers de kliko’s hiervoor gebruiken.

Subyard kwam het meest professioneel en betrouwbaar over. De service is in de praktijk heel goed.

Over de keuze voor Subyard is de overgrote meerderheid zeer tevreden. Gemiddeld geven klanten Subyard als product een 9 en geven ze de service een 9,5. Robert (50) schafte in 2017 zijn Subyard aan en vertelt graag over zijn ervaringen met Subyard: ‘Ik heb me georiënteerd op alle aanbieders van ondergrondse opslagmogelijkheden van kliko’s. Er blijken eigenlijk nauwelijks aanbieders te zijn voor het ondergronds opslaan van je kliko’s. Je merkt dat het iets nieuws is. Subyard kwam verreweg het meest ervaren, professioneel en betrouwbaar over. De service is heel goed. Subyard heeft me geadviseerd over de plaatsing, zodat mijn hovenier hem zelf kon plaatsen. Hiervoor heb ik de advies- en inmeetservice van Subyard gebruikt. Wat ook opvalt, is dat alle documentatie goed verzorgd en duidelijk is. Storingen heb ik nog nooit gehad. Onderhoud? Ik heb gekozen voor een onderhoudsabonnement, zodat ik daar ook geen omkijken naar heb. Buren en vrienden willen nu ook hun kliko’s ondergronds plaatsen met Subyard.’

2 Subyard Duo’s bij een klant in het Gooi.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie