Lentegevoel: lekker de tuin klaarmaken, verberg de kliko’s

Heb je ook een lentegevoel? Begrijpelijk, met het mooie weer van de komende dagen. Tijd om de tuin weer in te gaan. Lekker aan de slag met het klaarmaken voor het nieuwe seizoen. En tussendoor heerlijk genieten op je terras in het wel heel erg vroege lentezonnetje van 2019.

Wil je je tuin echt een oppepper geven? Denk dan eens aan het uit het zicht plaatsen van de afvalcontainers (kliko’s). Want zeg nou eerlijk, die zijn toch een doorn in het oog en een sta-in-de-weg?

Maar hoe doe je dat; de containers écht opbergen? Met een houten of plastic kliko-ombouw? Bij bouwmarkten en tuincentra als Gamma, Praxis, Hubo of Welkoop haal je een kliko-ombouw voor een paar honderd euro. Je probleem heb je dan echter nog niet volledig opgelost. Nog steeds staan dan de containers in de weg, onder een ombouw, weliswaar, maar toch.

Oplossing: zet je afvalcontainers ondergronds

Kies voor een oplossing die écht effect heeft en waar je jarenlang plezier van hebt. Een oplossing die de waarde van je huis verhoogt, mocht je ooit verhuizen. Kies voor het ondergronds plaatsen van je kliko’s.

Voordelen:

  • Meer ruimte in de tuin.
  • Afvalbakken staan uit het zicht.
  • Geen stank meer als het warm weer is.
  • Vandalen kunnen je kliko niet meer in brand steken (een steeds groter wordend vandalismeprobleem).
  • Inbraakpreventie: boeven gebruiken jouw afvalcontainer niet meer als opstapje om binnen te komen.

Maak er een mooie lente van. Vraag vandaag nog een offerte aan, maak je keuzes uit de opties en bestel jouw Subyard. PROFITEER VAN 10% SPECIALE LENTEKORTING: als je nu 2 Subyard-systemen bestelt (bijvoorbeeld met de buren), dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie