GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Top 5 vaakst genoemde oplossingen voor het verbergen van je kliko’s

Wist je dat ‘kliko verbergen’ of ‘afvalcontainer verbergen’ de meest gebruikte zoekwoorden zijn als het gaat over het verstoppen of uit het zicht plaatsen van je afvalbakken? Blijkbaar is het iets waar veel mensen zich aan storen: de afvalcontainers die in het zicht staan, de tuin ontsieren, stinken, omwaaien, enzovoort. Zodoende zoeken veel mensen via Google naar oplossingen. Talloze websites, blogs en pagina’s op social media gaan erover.

De top 5 van de vaakst genoemde oplossingen voor het verbergen van je kliko’s:

1) Een houten kliko-ombouw, containerkast of tuinkast.

2) Een omheining; schutting of muur om je afvalcontainers maken.

3) Een heg, struiken of hoge planten om de afvalbakken.

4) Je containers verbergen in een klein schuurtje, carport, tuinhuis of pergola.

5) De vuilbakken verstoppen in een plantenbak.

Er zijn dus heel veel ideeën, maar of het echt goede oplossingen zijn voor het verbergen van de containers? Eigenlijk niet. Want bij alle ideeën in de top 5 staan de bakken nog steeds in de weg, ook al kun je ze niet meer zien. Het kost je dus nog steeds veel ruimte. Bovendien leveren sommige creatieve bedenksels ook nog een hoop extra werk op: denk je eens in dat je elke keer als je iets wilt weggooien je de tuinkast, de klikokast moet open maken en dan vervolgens de bak nog moet openen. Ga je dat doen als het hard regent? Nee natuurlijk.

Kortom, hoog tijd voor vernieuwing en innovatie: de kliko’s ondergronds. Daar staan ze schoon, droog, koel in de zomer en vorstvrij in de winter. De bakken ondergronds plaatsen kan eenvoudig met Subyard, de enige leverancier van een Nederlands kwaliteitsproduct voor het oplossen van álle irritaties rond afvalcontainers.

 

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie