GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Tuin op orde? Het genieten kan beginnen. Of toch niet? Waar laat je de kliko’s?

Heeft u net uw tuin laten vernieuwen of heeft u dat zelf helemaal gedaan? Heeft u (tien)duizenden euro’s en vele uren werk besteed aan een mooi tuinontwerp, fraaie bestrating, sierlijke beplanting en eigentijds tuinmeubilair? Dan wilt u natuurlijk genieten! Maar doet u dat ook? Of is er nog iets mis? Stoort u nog steeds iets?

U kijkt nog steeds tegen uw afvalcontainers aan

Dat zou goed kunnen. U bent niet de eerste die toch niet helemaal tevreden is, als de tuinarchitect, de hovenier en de leverancier van de tuinmeubelen weer zijn vertrokken. Heeft u fors geïnvesteerd in die mooie tuin en dan kunt u toch niet écht genieten. Want u kijkt nog steeds tegen uw afvalcontainers aan. Waar u ook bent, in huis of buiten in uw eigen Hof van Eden, u stoort uzelf mateloos aan die plastic kliko’s die eigenlijk alles bederven. Ze ontsieren uw tuin, ze stinken in de zomer, waaien om tijdens storm, nemen ruimte in, noem maar op.

Natuurlijk, als u een grote tuin hebt, dan zet u uw afvalbakken toch gewoon ergens in een uithoek van uw tuin. Dat zou u kunnen doen. Maar heeft u er zin in om elke keer met uw restafval, of met uw plastic afval (pmd-afval), of met uw groenafval (gft-afval) dat hele stuk te lopen naar die ver weg geplaatste kliko’s? Nee toch, zeker niet als het regent, sneeuwt, ijzelt of gewoon koud en donker is.

Alle moeite en geld voor niks? Of is er een oplossing? Natuurlijk is er een oplossing. Inderdaad, niet een houten of kunststof kliko-ombouw of containerberging. Ook geen schutting of heg om uw containers. Dat zijn slechts schijnoplossingen. Want met een kliko-ombouw of een schutting om de afvalbakken bent u nog steeds veel ruimte kwijt in uw tuin, zit u nog steeds tegen een dominant bouwsel aan te kijken en stinken de containers nog steeds in de zomer.

De enige échte oplossing is het ondergronds plaatsen van de afvalcontainers, met Subyard. Dan staan uw afvalbakken uit het zicht. Maar dat niet alleen: uw kliko’s staan uit de wind tijdens storm, ‘s-zomers in de koelte, in de winter vorstvrij. Inbrekers kunnen ze niet meer gebruiken om binnen te komen. En als u wilt, dan plaatst u met Subyard de kliko’s ondergronds dicht bij de achterdeur, zodat u makkelijk even snel iets weg kan gooien. Kortom, maak uw mooie tuin écht helemaal naar uw zin met de kliko’s ondergronds, met Subyard.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie