GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

De kliko’s ondergronds. Juist tijdens corona

De coronacrisis en het mooie weer zorgen ervoor dat Nederland massaal thuis in de tuin en op het eigen terras verblijft. Tuinbeleving en een mooie tuin is belangrijker dan ooit. Ook de komende tijd zal door de COVID-19-pandemie de eigen tuin voor tuinbezitters de bestemming zijn voor de meivakantie en misschien zelfs voor de zomervakantie. Daarom is iedereen volop aan het tuinieren geslagen om de de eigen tuin nog aantrekkelijker en plezieriger te maken. Tuincentra merken dat aan de toestroom van consumenten.

“We zitten met het gezin bijna de hele dag buiten. Onze tuin is niet heel groot. We willen niet de hele tijd tegen de afvalbakken aan kijken.”

Nederlanders investeren in tuinmeubilair, beplanting en andere zaken die het tuinleven prettig maken. Bij Subyard merken we dat ook. Onze site wordt drukker bezocht dan ooit en de offerteaanvragen stromen binnen. Onze klanten geven aan dat ze al langer overwogen om de kliko’s ondergronds te plaatsen en 1 of meer Subyards aan te schaffen. De huidige corona-situatie geeft voor hen de doorslag. ‘We zitten met het gezin bijna de hele dag buiten. Onze tuin is niet heel groot. We willen niet de hele tijd tegen de afvalbakken aan kijken. Een stuk van het budget voor de meivakantie gebruiken we nu voor 2 Subyards’, aldus een nieuwe klant.

Vooralsnog kunnen we bij Subyard de nieuwe aanvragen en bestellingen goed aan. Het ingraven van de klikolift gebeurt veilig. Onze specialisten werken buiten en houden ruime afstand.

Vooralsnog kunnen we bij Subyard de nieuwe aanvragen en bestellingen goed aan. Ook de beperkingen door de coronamaatregelen belemmeren ons niet. Het ingraven van de klikolift gebeurt volledig veilig, binnen de RIVM-richtlijnen. Onze specialisten werken buiten en houden ruime afstand. Dit geldt ook voor onze inmeetservice waarvan veel gebruik wordt gemaakt.

65% van onze klanten kiest eerst voor onze advies- en inmeetservice. Bij deze service komt een van onze adviseurs bij je thuis langs om de situatie te beoordelen, in te meten hoe jouw Subyard geplaatst kan worden en te adviseren over installatie en gebruik van jouw Subyard. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in acht genomen. De advies- en inmeetservice kost slechts € 99,-. Via info@subyard.nl of 030 – 299 36 81 kun je de service aanvragen (deze service is alleen beschikbaar in Nederland).

Foto: Het ingraven van de klikolift van Subyard gebeurt volledig veilig, binnen de corona-richtlijnen van het RIVM.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie