GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Een kliko-ombouw, vind jij het wat? Je bent het uitzicht op je kliko’s zat en daarvoor wil je een oplossing. Dus denk je aan een houten kliko-ombouw, van steigerhout of geïmpregneerd hout. Of een kunststof containerberging of een andere goedkope oplossing van de Praxis, Gamma, Karwei, Multimate of andere bouwmarkt.

Maar zeg eens eerlijk: zo’n kliko-ombouw, containerberging, containerombouw van hout of kunststof, is dat nou wel écht een goede oplossing?

Maar zeg eens eerlijk: is zo’n kliko-ombouw, containerberging, containerombouw of hoe ze ook maar genoemd worden nou wel écht een goede oplossing voor bij jou in de tuin? Want met zo’n kliko-ombouw staan je kliko’s nog steeds in de weg. Sterker nog, ze nemen zelfs méér ruimte in. Bovendien is het een hoop gedoe om je kliko’s uit de kliko-ombouw te halen. Om nog maar te zwijgen als je even snel iets weg wilt gooien: dan moet je de klep van de kliko-ombouw openen, of de deurtjes. Of nog onhandiger: allebei.

En dan het stankprobleem: een kliko-ombouw houdt immers geen geur tegen. Dus als het in de zomer warm weer wordt, is de stank van je kliko’s en de madenoverlast weer niet om te harden, ondanks de containerombouw.

Kortom, is het geen tijd voor een échte oplossing? Zou je je kliko’s niet liever ondergronds willen plaatsen? Want staan je afvalcontainers ondergronds, dan staan ze niet meer in de weg. Je hebt meer ruimte over in de tuin. En als je de kliko’s ondergronds plaatst, ben je ook verlost van het stankprobleem in de zomer. Ondergronds staan ze namelijk koeler en krijgen stank en maden geen kans.

Ingewikkeld om je kliko’s ondergronds te plaatsen? Gelukkig niet! Dankzij Subyard is het supermakkelijk. Jouw Subyard wordt in 1 dag ingegraven en dan heb je voortaan altijd je kliko’s ondergronds: koel, droog, veilig.

‘En ’s winters dan, als het gaat vriezen?’, is een van de veelgestelde vragen. Geen enkel probleem! De ondergrond bevriest namelijk maar tot ongeveer 20 centimeter en niet dieper. Grondwater? Ook geen probleem. Elke Subyard is volledig lekdicht en berekend op de Nederlandse grondwaterstanden. Om de opwaartse druk te weerstaan kun je jouw Subyard voorzien van speciale profielen die voorkomen dat hij gaat ‘drijven’ op het grondwater.

Dus overweeg je om je kliko’s of afvalbakken op te bergen in een houten of kunststof ombouw? Neem dan de mogelijkheid van het ondergronds stallen van je kliko’s in overweging. De investering verdien je terug door meer ruimte, minder hinder en veel meer tuinplezier!

 

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie