Extra opslagruimte, onder je tuin of terras

Ruimte tekort voor al die afvalbakken (kliko’s) of andere spullen? Of wil je gewoon niet meer tegen die rommel aankijken? Benut de ondergrond! Met Subyard creëer je extra opslagruimte onder je tuin, terras of terrein. Voor het ondergronds opslaan van kliko plus andere spullen. Voordelen:

  • Afvalcontainers of andere spullen zet je ondergronds lekker uit het zicht. Opgeruimd staat netjes. Dat is toch veel beter dan een heggetje om je kliko’s of een onaantrekkelijke houten kliko-ombouw? Je afvalcontainers zet je liever niet in de schuur, want ook daar is de ruimte schaars. En in de bijkeuken is al helemaal geen goed idee. Niet alleen handig voor je afvalbakken! Je kliko plus andere zaken zet je voortaan onder de grond.
  • Met Subyard creëer je betaalbare, afgesloten ruimte ondergronds. Zo hoef je geen garagebox te huren of een extra schuurtje te bouwen.
  • Kliko’s veilig beschermd tegen vandalisme (bijvoorbeeld klikobrand). Afvalcontainers en kliko’s worden namelijk regelmatig in brand gestoken. Met soms ernstige gevolgen. Zorg dat je geen slachtoffer wordt van een klikobrand en verberg je kliko’s veilig ondergronds.
  • Inbrekers kunnen je kliko’s niet meer gebruiken als opstapje. Afvalcontainers en kliko’s worden vaak gebruikt om in te breken, waarschuwt de politie.
  • Ondergronds, dus koeler in de zomer. Geen stankoverlast meer. Elke zomer is het weer raak. Kliko’s staan in de zon en worden veel te warm. Daardoor gaan ze niet alleen stinken, er komt ook ongedierte in, zoals maden. Als je je afvalcontainer(s) ondergronds plaats, blijven ze koeler en voorkom je dit probleem.
  • Tijdens vorst is de ondergrond juist minder koud. De temperatuur dieper dan een halve meter ondergronds is in de winter gemiddeld 7 graden. Dus je kliko’s bevriezen ondergronds niet. En daardoor kan de vuilnisauto ze gewoon legen. Want het is toch supervervelend als je kliko’s niet zijn geleegd doordat de inhoud vastgevroren is?
  • In 1 dag geïnstalleerd. Niet onbelangrijk: bestel je vandaag jouw Subyard, dan kan hij snel worden ingegraven en profiteer je voortaan van alle voordelen van het ondergronds plaatsen van je kliko’s.

Gun jezelf een opgeruimde, schone tuin. Met Subyard. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Foto: Subyard-systeem volledig geopend.

Foto: Subyard-systeem half geopend

Foto: Subyard-systeem bijna gesloten

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie