Over Subyard, kliko’s uit het zicht, ondergronds

Zoals zoveel ondernemingen, is Subyard begonnen met een goed idee: kliko’s en afvalcontainers ondergronds opslaan. Uit het zicht, schoon, droog en veilig. Klinkt eenvoudig, maar hoe doe je dat duurzaam en tegen zo laag mogelijke kosten? Technische innovatie maakte van het goede idee een briljant product: de klikolift van Subyard.

Steeds meer kliko’s
Nederland telt steeds meer kliko’s. Dat komt door het afvalbeleid van de meeste gemeenten, waarbij afscheiding voorop staat. Goed voor het milieu, maar jammer voor je tuin. Want zoveel ruimte hebben de meeste Nederlanders niet in hun tuin. En dat terwijl we steeds meer tijd in onze tuin doorbrengen. Daar moest een oplossing voor komen. En die is er nu: Subyard. Zet je kliko’s uit het zicht, ondergronds.

Zet je kliko plus andere spullen ondergronds, uit het zicht

De missie van Subyard: jouw tuin de ruimte geven
Bij Subyard zijn we ons ervan bewust dat Nederland het dichtst bebouwde land ter wereld is. Onze ruimte is schaars. Dus ook in jouw tuin. Dus wég met die afvalcontainers of andere spullen die in de weg staan. Een houten of kunststof kliko-ombouw? Gekunsteld. Zet je kliko plus andere spullen ondergronds, uit het zicht. Met Subyard geef je jouw tuin de ruimte.

Subyard is Nederlands topfabricaat
Subyard is een op en top Nederlands product. De gehele constructie van de containerlift wordt volledig in Nederland geproduceerd en geassembleerd bij metaalbewerkingsonderneming VDL, volgens Europese kwaliteits- en milieustandaards. Omdat we al onze producten op vaderlandse bodem maken, kunnen we levertijden optimaal garanderen en snel inspelen op specifieke klantwensen.

Historie van Subyard
Subyard kwam in 2010 op de markt en vergaarde al snel bekendheid, mede dankzij uitgebreide media-aandacht. De klanten van het eerste uur zijn nog steeds onze grootste fans. Inmiddels zijn er heel wat jaren verstreken. En Subyard is begonnen aan een nieuwe fase, met nieuwe investeerders, nieuw management en nieuwe producten in de pijplijn. Eigenlijk zijn we een nieuw bedrijf met vertrouwde producten (klikolift, containerlift) en blije klanten. En we bruisen van de ideeën en plannen. Wil je ons nieuws blijven volgen? Abonneer je op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan handige (onderhouds)tips en komt al het interessante nieuws over Subyard te weten.

Foto: Grote tuinverbouwing: het ingraven van een Subyard Duo.

Architecten kiezen steeds vaker voor Subyard

De nachtmerrie van iedere architect: een zorgvuldig gecreëerd ontwerp wordt gerealiseerd. Na een langdurig bouwproces wordt eindelijk het project opgeleverd. Alles is tot in de puntjes uitgevoerd. Iedereen blij: ontwerper, bouwer, opdrachtgever. Maar dan: de afvalbakken moeten een plek vinden. En daar staan ze, ontsierend naast het fraaie pand. Dat kan anders. Steeds vaker kiezen architecten, projectontwikkelaars en opdrachtgevers voor het ondergronds plaatsen van de afvalcontainers; voor Subyard. Kliko’s uit het zicht, schoon, droog, veilig. Maak dezelfde keuze. Informeer vandaag nog voor de mogelijkheden.

Klik hier en bekijk Subyard op Architectenweb. 

Word Subyard-dealer!

Subyard bouwt aan een landelijk netwerk van dealers. We zoeken hoveniers, tuincentra, grondverzetbedrijven, aannemers die kansen zien binnen hun klantenkring. Denk je dat jouw klanten wel interesse hebben in een containerlift; een duurzame, kwalitatieve oplossing voor hun ruimteprobleem in de tuin? Meld je dan! Bel 030 299 36 81 of e-mail naar info@subyard.com.

Lees hier meer over de voordelen van het Subyard-dealerschap.

Subyard kliko's ondergronds

Ziet u dit logo? Dan is het een echte Subyard-klikolift. Nederlands topfabricaat.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie