Veelgestelde vragen

Nee, Volgens het Besluit Omgevingsrecht (Bor) is er op eigen grond geen vergunning nodig voor het installeren van een Subyard.
Uiteraard. We leveren dan jouw Subyard af op je thuisadres. Je kunt hem dan zelf installeren aan de hand van de bijgeleverde instructie. Je kunt jouw Subyard ook door je eigen hovenier laten installeren.
Grondwater is geen probleem voor jouw Subyard. Elke Subyard is grondwaterdicht. Ook de opwaartse druk van het grondwater is geen probleem, als je jouw Subyard verankert met de bijgeleverde opdrijfprofielen. De installateur van Subyard weet precies hoe dat werkt. Ook staat het duidelijk omschreven in de installatie-instructie.
Vorst is geen probleem voor elke Subyard. Vorst zorgt er weliswaar voor dat de grond iets uitzet, maar de constructie is daarop berekend. Dus laat die Elfstedentocht maar komen, deze winter.
Dat kan. Optioneel bieden we bij elke Subyard een onderhoudscontract aan. Jouw Subyard krijgt dan jaarlijks een onderhoudsbeurt. Mocht er desondanks toch een storing ontstaan, dan krijg je korting op te vervangen onderdelen en op de monteurskosten.
Dat kan! Je kunt in jouw Subyard je scooter kwijt. Of je fiets. Of je tuinkeuken of barbecue. Alles wat niet te groot is en niet zwaarder weegt dan 200 kilo kan erin.
Geen probleem. Je kunt er met meerdere mensen tegelijk op staan of zitten.
Nee, dat kan helaas niet. Je Subyard is daar niet op berekend. Je kunt jouw Subyard wel zo (laten) ingraven dat hij precies tussen de wielen van je auto is gesitueerd. Je hebt dan toch het voordeel van ruimtebesparing. Maar erop parkeren raden we nadrukkelijk af.

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie