GEEF JE TUIN DE RUIMTE
Meer tuinbeleving.
Alle afvalcontainers helemaal uit het zicht.
LEES MEER

Lente! We gaan de tuin weer in! Maar die kliko’s… kan ik die niet verbergen?

Lente! We gaan de tuin weer in! Heerlijk. Lekker de tuin klaarmaken voor het nieuwe seizoen. En tussendoor heerlijk genieten op het terras in het vroege lentezonnetje. Wat wil je nog meer? Nou, misschien dat de kliko’s niet meer in de weg staan? Stel je eens voor: je afvalcontainers uit het zicht. Maar hoe doe je dat? Met een houten of plastic kliko-ombouw? Zou kunnen! Bij de bouwmarkt haal je zo’n houten of plastic kliko-ombouw voor een paar honderd euro. Maar dan? Je kliko’s nemen dan nog steeds ruimte in.

Overlast van je afvalcontainers: vastvriezen

Bovendien heb je dan nog steeds de andere overlast van je afvalcontainers. Want waren jouw kliko’s afgelopen winter niet ook bevroren? Waardoor je de deksel niet open kreeg en waardoor het vuilnis vastvroor in je container. Dan heb je keurig je kliko langs de weg gezet voor de vuilniswagen om te legen en dan zit daarna de inhoud er nog in. Vastgevroren. Heel vervelend.

Overlast van je afvalcontainers: stank en maden

Andersom: wat als het deze zomer weer zulk warm weer wordt? Vanaf 20 graden Celsius wordt jouw kliko een broeinest voor maden en ander ongedierte. Dat is niet alleen onhygiënisch, maar ook buitengewoon onprettig door de stankoverlast. Kortom, ’s winters en ’s zomers zorgt je vuilniscontainer voor problemen die je met een containerombouw niet oplost.

Oplossing: plaats je kliko’s ondergronds

Gelukkig is de oplossing binnen handbereik. Bij Subyard zijn we erin geslaagd om een betaalbaar, inventief liftsysteem te ontwikkelen, waarmee je jouw kliko’s ondergronds opbergt. Voordelen:

  • Je afvalbakken staan uit het zicht.
  • Je hebt meer ruimte in de tuin.
  • Je kliko’s stinken ’s zomers niet.
  • De inhoud van je afvalbakken vriest ’s winters niet meer vast.
  • Inbrekers kunnen jouw afvalcontainer niet meer gebruiken als opstapje om binnen te komen.
  • Vandalen kunnen je kliko niet meer in brand steken.

In de ondergrond is de temperatuur altijd gelijkmatig, rond de 10 graden Celsius, zowel in de winter als in de zomer. Dus: kliko’s ondergronds!

Hoe het komt dat ondergronds je afval ’s winters niet vastvriest in je afvalbak? En hoe het komt dat ’s zomers je afvalcontainer niet gaat stinken als hij onder de grond staat? In de ondergrond is de temperatuur altijd gelijkmatig, rond de 10 graden Celsius, zowel in de winter als in de zomer. De bodem bevriest nooit dieper dan de eerste 10 tot 15 centimeter. Dieper is de temperatuur constant rond de 10 tot 15 graden.  Plaats je jouw kliko’s ondergronds, dan staat je kliko vorstvrij in de winter en koel in de zomer. Dat betekent dat dat je ’s winters geen last hebt van een vastgevroren deksel en inhoud en in de zomer geen last hebt van maden en stankoverlast.

Hoe doe je dat, je kliko’s ondergronds plaatsen? Heel eenvoudig. Vraag vandaag nog een offerte aan, maak je keuzes uit de opties en bestel jouw Subyard. Wij maken een afspraak voor het plaatsen. Je Subyard wordt in 1 dag ingegraven en klaar! Laat het tuinplezier maar beginnen!

Zeg nou zelf: wat zie je liever: je kliko bovengronds (links), of ondergronds verborgen (rechts)?

MEER INFORMATIE

Laat je gegevens achter en het komt jouw kant op.
Meer Informatie